Uw incassobureau staat voor u klaar

Als u op zoek bent naar een incassobureau in Heerenveen of omstreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als incassobureau zijn wij inmiddels meer dan 40 jaar actief voor ondernemers, verenigingen en instellingen. Als mede-oprichter en onderdeel van de SGH-groep onderscheiden wij ons door de landelijke dekking en doordat wij alle diensten onder één dak hebben. Als de minnelijke fase niet doeltreffend is, kunnen we direct overgaan op juridisch advies en een eventuele gerechtelijke fase. Ook voor de executiefase kunt u bij ons incassobureau terecht, doordat wij wettelijk bevoegde gerechtsdeurwaarders in huis hebben.

Niet alleen voor incasso bent u bij ons aan het juiste adres, ons incassobureau biedt in Heerenveen een breed scala diensten aan, waaronder debiteurenbeheer, kredietwaardigheidsonderzoeken en juridische bijstand.

Persoonlijke aanpak van uw incassobureau

Als u uw incasso uit handen geeft aan onze specialisten, profiteert u van de vele voordelen die wij u als ervaren incassobureau kunnen bieden. Wij werken zeer klantvriendelijk en servicegericht. Zo krijgt u een vast contactpersoon toegewezen, waarmee u zowel telefonisch als online kunt communiceren. Uw online dossier geeft niet alleen een status van de vorderingen weer, maar vermeldt tevens zeer gedetailleerd alle communicatie die tussen ons incassobureau, de debiteur en u als opdrachtgever plaatsvindt. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel 0513 - 79 90 31 of stel uw vraag via ons contactformulier.